Ingredients:
·
200 Cargols
·
Sal
·
Pebre
·
All i oli negat
·
cansalada
Procediment:
Netegem be els cargols.
Mentrestant cal fer una bona brasa amb llenya a la
llar de foc o barbacoa.
En un vol cal posar sal i pebre barrejat a mides mes o
menys iguals.
Tallem la cansalada a talls petits.
Agafem cargol a cargol, posem un pols de la barreja de
sal i pebre i després un tall de cansalada. Així un a un. Un cop fets tots, els col·loquem en una
llauna, tots mirant cap en dalt. Un cop col·locats hi repartim l’all i oli
negat al damunt.
Si ja tenim la brasa a punt, ja li podem col.locar.
uns 20/30 minuts i seran cuits!
Bona cuina.
Per quantes persones:
Dificultat: 4/5 persones
Temps de preparació total: 75 m (45/50 m per fer la brasa)
Temps de cocció: 30 m
Temps de preparació total: 75 m (45/50 m per fer la brasa)
Temps de cocció: 30 m
Ho maridem amb: Heus negre, La vinyeta