dijous, 1 de febrer del 2018

Espaguetti amb verdures, col i olives

 
Ingredients:
·         Espagueti fi
·         ½ pebrot vermell (del morro)
·         ½ carbassó
·         1 ceba petita de figueres
·         15/20 olives verdes sense pinyol
·         3 pastanagues
·         1 fulla de col gran
·         Oli
·         Sal
·         parmesà 
Procediment:
Bullim la pasta segons instruccions del fabricant. Reservar.
Aquest cop ho he fet al Wook nou que m’acaba d’arribar, és una meravella.
Tallem el carbassó i el pebrot, a làmines si ho preferiu o si voleu a daus grans. Tallem i pelem la ceba i la pastanaga. Tallem a lamines d’un dit d’ample la fulla de col.
Posem un bon raig d’oli d’oliva al Wook afegim les verdures, deixem que coguin uns 10/12 minuts depenen si ho voleu més aviat crues o més aviat rosses.  Afegim les olives i la fulla de col, uns 5/8 minuts després de les altres verdures.
Ara ja hi podem afegir la pasta damunt, remenem i afegim un pols de parmesà, emplatem. 
Per quantes persones: 3 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 8 m + 15/18 m + 1 m
 
Ho maridem amb: Martí Fabra Vinyes velles.