Ingredients:
·
Espagueti fi
·
½ pebrot vermell (del morro)
·
½ carbassó
·
1 ceba petita de figueres
·
15/20 olives verdes sense pinyol
·
3 pastanagues
·
1 fulla de col gran
·
Oli
·
Sal
·
parmesà
Procediment:
Bullim la pasta segons instruccions del fabricant. Reservar.
Aquest cop ho he fet al Wook nou que m’acaba d’arribar,
és una meravella.
Tallem el carbassó i el pebrot, a làmines si ho preferiu
o si voleu a daus grans. Tallem i pelem la ceba i la pastanaga. Tallem a
lamines d’un dit d’ample la fulla de col.
Posem un bon raig d’oli d’oliva al Wook afegim les
verdures, deixem que coguin uns 10/12 minuts depenen si ho voleu més aviat
crues o més aviat rosses. Afegim les olives
i la fulla de col, uns 5/8 minuts després de les altres verdures.
Ara ja hi podem afegir la pasta damunt, remenem i
afegim un pols de parmesà, emplatem.
Per quantes persones: 3 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 8 m + 15/18 m + 1 m
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 8 m + 15/18 m + 1 m
Ho maridem amb: Martí Fabra Vinyes velles.