divendres, 2 d’agost del 2013

CONCURS REVISTA DE CUINA

El concurs ja és obert i el termini per participar-hi s’acaba el 10 de setembre. Per fer-ho, només cal que els blogaires ens transcriguin la seva recepta amb pernil cuit en el formulari que trobaran en aquest enllaç:
http://www.cuina.cat/ca/contests/receptes-amb-pernil-cuit-per-a-blogaires-128.php#message_cii84




Enguany, tornem a convocar el concurs en el marc de la celebració del Dia CUINA. El nostre propòsit és aplegar de nou el màxim de lectors i amics de la revista en aquesta diada. La festa tindrà lloc el dissabte 21 de setembre, a Manlleu, en el marc de la Festa del Porc i la Cervesa. 

En aquest dia, els bloguers gastronòmics tornareu a tenir un protagonisme especial. És per això que hem organitzat el Segon Concurs de Receptes per a Blogaires, enguany amb pernil cuit. Es tracta que les persones que publiqueu d’un blog gastronòmic ens envieu una recepta que contingui pernil cuit entre els ingredients. Nosaltres triarem les 25 finalistes i, d’entre aquestes, un jurat qualificat n’escollirà tres guanyadores, una per cada categoria: cuina creativa, estil tradicional i cuina saludable.

Els 25 finalistes estaran convidats a passar el dia a Manlleu amb activitats exclusives per a ells:
1-Visita a una microcerveseria de la zona.
2-Visita i compra comentada al Mercat Municipal de Manlleu (un mercat de primera categoria!) amb en Pep Nogué.
3-Demostració de cuina a l’aula del mercat a càrrec de Pep Nogué.
4-Dinar (una invitació per a cada blog) al restaurant Sambucus, del mateix mercat.

Com ja sabeu, el Sambucus és un restaurant interessantíssim. Forma part d’un projecte d’integració social i el seu xef, en David Sanglas, va ser guanyador del Concurs de Joves Cambrers i Cuiners que organitza la revista.

Els 25 finalistes faran les visites i el dinar plegats.

A la tarda, durant els actes de la Festa del Porc i la Cervesa que se celebraran a la Plaça Fra Bernadí (la plaça gran de Manlleu), donarem a conèixer els tres guanyadors. Els premis seran aquests:

El premi de la categoria 'Recepta creativa' consisteix en un àpat per a dues persones a Les Cols d'Olot. Amb dues estrella Michelin. El premi a la categoria 'Recepta d’estil tradicional' és un estri professional de cuina. El premi de la categoria 'Recepta saludable' és una plaça per a un curs de cuina impartit per David Lienas a l’escola Bell·Art. Els tres guanyadors seran obsequiats també amb un lot de productes de La Selva.





Si ho trobes interessant per compartir-ho amb els teus companys blogaires, ho celebro! Ens fa il·lusió pensar que us motivarà participar-hi. Per part nostra, vol ser una manera de reconèixer tota la tasca que feu per difondre els valors de la cuina i la gastronomia. I estem convençuts que les activitats, el dinar i els premis s’ho valen. Posarem tot de la nostra part perquè torni a estar un èxit de participació.