Ingredients:
* 6 figues
* full de massa filo
* sucre
* per la crema: 4 ous, 750 ml de llet, 1 sobre de potax
, 50 g sucre, 1 brot de canyella, 1 pela de llimona
Procediment:
En un motllo posem la massa filo (si és dels desmuntables
millor i amb el mateix paper que be envasada), damunt hi posem uns cigrons (ja
els guardo sempre per fer això) perquè no pugi la massa i així quedi com una panereta
per fer de base.
Posem a coure al forn 15/20 a 180 º.
Ho podríem fer amb figues seques, però aprofitant que n’és
temporada millor fer-ho amb tendres acabades de collir del la figuera del “sogre”.
Trèiem el coll de la figa, les pelem i les tallem a 4 talls.
Ara anem a preparar la crema, podeu clicar aquí:
http://etiametiam.blogspot.com/2018/09/crema-catalana-cremada.html
Col.loquem les figues a la base i un cop la crema estigui
acabada ho tirem al damunt.
Ho posem a coure al forn (ja és calent de fer la base)
20m a 180 º. Ho deixem refredar i després ja podem treure del motllo.
Jo després l’he cremat i cap a la nevera 😉
Per quantes persones: 4