Ingredients:
·
3 ous
·
4/5 patates
·
Sal
·
Oli oliva (optatiu ... jo ho he
fet sense)
Procediment:
Pelem les patates, les netegem i les passem per la
part més gruixuda del ratllador.
En un vol batre els ous lleugerament i afegim les
patates ratllades, posem a punt de sal i
remenem.
En un motllo rodo hi posem la mescla, i ho posem a
coure al forn uns 180ª, 40 minuts
Deixem refredar una mica per treure-ho del motllo i ja
podem servir.
(si ho volem abans de posar la mescla, podem untar el
motllo amb una mica d’oli oliva)
Per quantes persones: 3-4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 40 m
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 40 m
Avui ho acompanyarem amb una mica d’aigua de Sant
Aniol.