Ingredients:
· * Espirals d’espelta ecològics
· * Sofregit de ceba #quimmatas
· * Hamburguesa vedella ecològica
· * Tomàquet en conserva de la sogra!
Tomàquet eco !
· * Oli, sal, parmesà
Procediment:
No sempre tenim temps, casi sempre anem de bòlid i avui vull explicar-vos el petit secret descobert fa poc gràcies al @pepnogue (Catalunya radio) : el @sofregitquimmatas.
Amb aquest sofregit podem estalviar força temps a la cuina. El quim va idear aquest magnifica idea: Ceba de Figueres i oli d’oliva, sense tomàquet ni conservants i el més important 12h de cocció. Aquí us deixo el seu enllaç per si és del vostre interès.
https://elsofregit.com/
Seguim amb la recepta:
Posem a bullir la pasta amb un punt de sal i el temps de cocció recomanant pel fabricant. Un cop cuit reservem.
Com que avui m’he decidit ràpid a fer aquest plat, no tenia carn picada, per tan m’he posat a tallar ben petita la carn de l’hamburguesa.
Poso un raig d’oli d’oliva a la paella i posem a coure la carn, quan ja casi sigui cuita afegim el sofregit i al cap d’uns minuts ja podem afegir-hi la tomata, ho he deixar coure una força estona, tot i haver estalviat al temps del sofregit de la ceba (20m) ... posem a punt de sal. Ara si ja podem servir i si volem podem afegir-hi un pols de parmesà. Bona cuina.
Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 40/45 m
Temps de cocció: 8 m + 10 m + 20m
Ho maridem amb: Vi blanc de Can Mas (Pere Ventura) Muscat de gra petit