Ingredients:
·
1 os de
vedella
·
¼ pollastre
(sense pell)
·
2 patates
·
1 ceba
·
1 porro
·
2 pastanagues
·
1 branca d’api
·
2 pilotes
·
2 l. Aigua embotellada
·
Sal
·
Raig d’oli
Procediment:
Pelem i netegem totes les
verdures i les tallem a daus grans.
A l’olla exprés hi posem la
carn, les verdures, les pilotes, la sal i ho cobrim amb 2 litres d’aigua.
Tapem l’olla i ho posem a
coure a foc mig-fort.
Quan l’indicador de pressió comenci
a sonar (o surti vapor), baixem el foc i ho deixem coure 30 minuts més. Un cop
cuit, tanquem el foc i girem la vàlvula perquè alliberi la pressió de dins l’olla.
Quan sapiguem segur que ja
està alliberat tot el vapor, separem el caldo de les verdures i de la carn.
Posem a bullir el caldo amb la
pasta que més ens agradi i deixem coure uns minuts (segons fabricant de la
pasta).
Servir la verdura i la carn d’olla.
Dificultat: mitja
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 30 m (a partir de quan ha sonat la vàlvula)
Temps de preparació total: 45 m
Temps de cocció: 30 m (a partir de quan ha sonat la vàlvula)