dimecres, 9 de gener del 2019

Conill al forn amb verdures, ceps i olives kalamata.




Ingredients:

·         1 conill
·         3 patates
·         2 cebes
·         Un manat d’herbes
·         Olives de kalamata
·         Sal
·         Pebre
·         2 carrotes
·         ½ pebrot verd
·         1 got d’aigua
·         1 got de vi blanc sec
·         4 grans all
·         Ceps secs - 2 tomàquets de penjar


Procediment:

Tallem el per coure’l be al forn.
Escalfar forn 200º.
Pelem les verdures i les tallem a rodanxes.
Posem una mica d’oli a la plata que anirà al forn, posem a punt de sal i pebre el conill.

Primer hi col·loquem les verdures, ho deixem coure 15 m. Ara hi afegim el conill, les olives i els bolets. Afegim el got d’aigua i el got de vi. Ho deixarem coure 50 m més, si fa falta li donem la volta al cap de 20 m.
I després ja ho tindríem! Bona cuina.

Per quantes persones: 3 persones

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total:  75 m
Temps de cocció: 15 m + 50/55 m

Ho maridem amb: Jardins Negre 2017.