Ingredients:
150 gr farina150 gr mantega
150 gr sucre glaç
3 ous
2 cullerades de suc de llimona
½ pela llimona ratllada
2 cullerades de llevat (Royal)
Xocolata per desfer al microones per cobrir
Procediment:
Escalfar forn 180º.
Fondre la mantega i després afegir-hi el
sucre glaç, remenar bé. Afegir-hi els ous de un a un i remenar bé.
Posar-hi després el suc de llimona, la
pela ratllada i el llevat, remenar. Incorpora la farina de mica en mica i
barrejar-ho bé.
Posar-ho en un motllo untat en mantega o
oli, i posar-ho a coure 170/180 º primer per sota i després alt i baix.
Fondre la xocolata al microones i un cop
el pastis sigui fred, posar-ho per damunt.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 50 m (si és motllo de silicona 40 m)
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 50 m (si és motllo de silicona 40 m)