Ingredients:
·
1 branca àpit
·
2 carrota
·
1 carbassó
·
1 ceba
·
Fideus arròs xinés
·
Sal, oli oliva, curry, aigua
Procediment:
Ratllar el àpit i les carrotes.
Tallar la ceba i el carbassó ben fins.
Agafem un Wook i ho posem a coure uns
10/12 minuts amb un bon raig d’oli d’oliva totes les verdures. Ho remenem i
quan ja casi sigui cuit, parem el foc i ho reservem.
Posem aigua a bullir, quan ja bulli, ho
retirem del foc, posen els fideus, ho deixem 4 minuts. Posem a escorre i ho passem
per aigua.
Agafem els fideus i els posem al Wook (amb
les verdures), posem una mica de curry (al gust), remenem i servim.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20/22 m
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 20/22 m