Ingredients:
·
8/10 Flors de carbassó
·
1 got ple d’aigua ben freda
·
1 got ple de farina
·
Un pols de sal
·
Oli oliva
·
1 rovell d’ou
Procediment:
Trèiem el pistil interior de les flors, les passem per
aigua.
Ara preparem per arrebossar-les. En un vol posem el
rovell d’ou, la mida d’aigua ben freda i la de farina, ho barregem be. (si hi
queda algun grumoll no passa res). Quedarà una barreja clara.
Ara posem una paella amb un bon raig d’oli d’oliva, i
quan sigui ben calent, posem cada flor dins la barreja i amb l’ajuda d’un bones
pinces d’allà a la paella i així amb cadascuna. Ho posem a punt de sal i un cop
rosses ja les podem servir.
Per quantes persones: 2/3 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15m
Temps de cocció: 5/10m
Temps de preparació total: 15m
Temps de cocció: 5/10m
Ho maridem amb: Perfum de vi Blanc 2016.