dijous, 18 de juny del 2015

Albergínies a la mel

 
 
 
Ingredients:
·         2 Albergínies
·         50 g Farina
·         Mel
·         Oli oliva
·         sal
 
Procediment:
Despuntem les albergínies, netejar-les i eixugar-les. Les tallem a rodanxes de ½ cm de gruix i les salem lleugerament. Les passem ara per farina i en trèiem l’excés.
Agafem una paella i les posem a coure. Un cop cuites les retirem i les posem un moment en paper absorbent perquè deixen anar una mica l’oli. Després les col.loquem al plat i damunt hi posem un bon raig de mel.
També podem passar-les després de la farina, per ou batut i després amb pa ratllat, així quedarien més cruixents. 
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  20 m
Temps de cocció:  15/18 m
 
Vi triat per acompanyar: Martin Codax Blanc