dimarts, 8 de novembre del 2022

ARROS DE CEPS, CONILL I BUTIFARRA



 Ingredients:


·         400 g arròs de pals

·         Sofregit de ceba "Quim Matas"

·         1 gra d’all

·         ½ conill a talls i 2 butifarres (laminada)  i 2 tires de costellò

·         1 got de tomàquet triturat

·         1 pebrot verd petit 

·         150 grs de ceps  

·         Sal, oli, pebre, caldo de verdures





Procediment:

Per començar en una cassola sofregim el conill, el costellò  i la butifarra, posem a punt de sal i pebre, quan sigui ros el reservem. Posem en remull els ceps amb una mica d'aigua.

Ara a la mateixa cassola , sofregim el pebrot verd ben petit  i un gra d’all .

Un cop ha agafat color, afegim un got petit de tomàquet triturat i 2 cullerades de la ceba màgica del Quim ! Deixem coure 20 m.
Posem a bullir el caldo de verdures. Colem els ceps i guardem l'aigua.
Al sofregit, deixem uns minuts i afegim també el bolets.
Ara posem l’arròs, l’àvia sempre ho feia així:  un punyat per persona i un de regal ... remenem, i deixem rossejar 2/5 m.  
Ara ja hi podem afegir els caldos. Recordeu que l’arròs normalment son 18 m.
Apaguem el foc i servim en 1 minuts. Bona cuina



Per quantes persones: 4 persones

Dificultat: fàcils
Temps de preparació total: 60/65m m
Temps de cocció: 10 m + 10 m + 20 m



Ho maridem amb:Finca Garbet 2015.