dimecres, 21 d’octubre del 2015

Bròquil en conserva

 
 
Ingredients:
·         Bròquil (preferiblement blanc) (tot i que jo ho he fet amb el verd)
·         Vinagre blanc
·         Aigua
·         sal
 Procediment:
Talleu les fulles del bròquil i traieu-ne alguna impuresa que pugui tenir.Talleu-lo en petits brots i passeu-los per un raig d'aigua. Escorreu-los.Poseu una olla al foc i, quan arrenqui el bull, escaldeu-hi els brots de bròquil. Escorreu-los de nou.Poseu-los en pots de vidre, que haureu escaldat prèviament.
Mescleu el vinagre, l'aigua i un grapat de sal.Ompliu els pots, procurant que el bròquil quedi ben cobert. Tapeu-ho.Deixeu-ho confitar com a mínim uns quinze dies i ja podreu començar a consumir-ne. 
Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  15 m
Temps de cocció: 5 m