Ingredients:
·
Bròquil (preferiblement blanc) (tot i que jo ho he fet amb el verd)
·
Vinagre blanc
·
Aigua
·
sal
Talleu les fulles del bròquil i
traieu-ne alguna impuresa que pugui tenir.Talleu-lo en petits brots i
passeu-los per un raig d'aigua. Escorreu-los.Poseu una olla al foc i, quan
arrenqui el bull, escaldeu-hi els brots de bròquil. Escorreu-los de
nou.Poseu-los en pots de vidre, que haureu escaldat prèviament.
Mescleu el vinagre, l'aigua i un
grapat de sal.Ompliu els pots, procurant que el bròquil quedi ben cobert.
Tapeu-ho.Deixeu-ho confitar com a mínim uns quinze dies i ja podreu començar a
consumir-ne.
Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 5 m
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 5 m