dissabte, 21 d’abril del 2012

TIRAMISÚ AMB LLET CONDENSADA - TIRAMISÚ CON LECHE CONDENSADA




Ingredients:

1 kg de mascarpone
200 gr. de llet condensada
16 melindros (si pot ésser artesans)
1/2 l. de cafè
1 copa de licor frangelico
cacau en pols

Procediment:

Fem el cafè, el deixem reposar i afegim el licor.
Agafem el mascarpone i el barregem be amb la llet condensada. Ho reservem.
Agafem les copes i anem col.locant la primera capa de melindros. Amb l'ajuda d'un pinzell, mullem els melindros amb la barreja de cafe i licor.  Fem una capa amb el mascarpone.
Tornem a posar una capa de melindros, els mullem amb el cafè.
Per ultim fem la darrera capa de mascarpone, i ho aplanem.
Desar a la nevera.

5 minuts abans de menjar-ho, hi posem una capa cacau en pols.

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació : 15/20 m i després a la nevera.


By Carles Arnall