dijous, 7 d’octubre del 2010

Caldo de l'avia (suau) amb l'olla express

Ingredients:
  • apit (2 brots)
  • 1 patata o 2
  • 1 ceba
  • 3 carrotes
  • 1 os de vedella
  • petxuga de pollastre (mas arnall-criança propia)
  • una mica de col verda
  • sal
Procediment:
Aquest cop ho he fet amb l'olla express que em va regalar la meva cusina pilar (va fantàstica) i aixi estalvies casi una hora.
Netejem bé les verdures, i ho possem a l'olla: apit, patata, ceba, carrotes, os, petxuga,col i una mica de sal i afegim aigua fins a cobrir la verdura (no hem de posar més ja que la verdura també fa aigua i amb l'olla express el vapor es queda a dins) i ho possem a bullir, amb l'olla ben tapada, quan l'olla faci la senyal que ja hi ha vapor (i puji el piuet), ho deixo uns 45m o 1h, a foc lent. Un cop cuit ho deixem repossar fins a poder obrir l'olla.

Colem  les verdures i podem fer la pasta que volguem amb el suc. Bona cuina

Pastissos de formatge, pastanaga, coques.. per encàrrec des de 10 e



Coques de: iogurt, de xocolata, canyella... (des de 10 e, preparades per entregar)
Pastissos de formatge, formatge-llimona, de pastanaga.. (des de 12 e preparats per entregar)
amb cobertura de melmelades...(maduixa, taronja, figa..)

si esteu interessants envieu-me un email a: maitejuanola@gmail.com