- apit (2 brots)
- 1 patata o 2
- 1 ceba
- 3 carrotes
- 1 os de vedella
- petxuga de pollastre (mas arnall-criança propia)
- una mica de col verda
- sal
Aquest cop ho he fet amb l'olla express que em va regalar la meva cusina pilar (va fantàstica) i aixi estalvies casi una hora.
Netejem bé les verdures, i ho possem a l'olla: apit, patata, ceba, carrotes, os, petxuga,col i una mica de sal i afegim aigua fins a cobrir la verdura (no hem de posar més ja que la verdura també fa aigua i amb l'olla express el vapor es queda a dins) i ho possem a bullir, amb l'olla ben tapada, quan l'olla faci la senyal que ja hi ha vapor (i puji el piuet), ho deixo uns 45m o 1h, a foc lent. Un cop cuit ho deixem repossar fins a poder obrir l'olla.
Colem les verdures i podem fer la pasta que volguem amb el suc. Bona cuina