dilluns, 16 d’octubre del 2017

Tomàquet i mozzarella amb pesto d'alfàbrega fresca




Ingredients:

·         Alfàbrega fresca
·         10/12 Nous
·         Sal
·         Pebre
·         1 gra d’all
·         1 paquet de Mozzarella
·         2 tomàquets
·         Parmesà a daus
·         oli d’oliva
 

Procediment:

Rentem i eixuguem les fulles d’alfàbrega,  i en separem 2 0 3 fulles per decorar el plat.
Piquem la resta de fulles a la picadora.  Pelem l’all i li afegim. Posem sal i un pols de pebre.
Afegim ara també les nous (si no tenim nous podem posar-hi pinyons o fins i tot avellanes o ametlles). Tot seguit afegir el parmesà a trossos (en mesura de si ens agrada més o menys)  i anem afegim un bon raig d’oli oliva, fins que quedi una barreja de pasta llisa.
Tallem els tomàquets i la mozzarella, ho posem en un plat i ara ja hi podem afegir la salsa pesto per damunt i un pols de sal i a gaudir.
Si ens sobra salsa la podem guardar a la nevera durant uns dies o bé congelar-la i així no perdrà la seva clorofil·la i el seu sabor concentrat. 

Per quantes persones: 3 o 4

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15m
Temps de cocció: 0 m