Ingredients:
·
Arròs bomba
·
Oli oliva
·
Sal, pebre
·
Rossinyols
·
2 tomàquets
(ratllat)
·
½ pebrot
vermell
·
1 grapat de
pèsols
·
1 ceba
·
3 salsitxes
·
2 aletes de
pollastre
·
4 o 5 talls
de costella de porc
·
2 gra all
·
Julivert
·
1 got vi
blanc o vi ranci
Procediment:
Netegem els bolets, els tallem per la meitat.
Agafem una paella, hi posem un bon raig d’oli d’oliva,
afegim els bolets. Els deixem coure uns 15minuts. Reservem
Tallem la ceba petita. Tallem el pebrot a daus. Posem a escalfar aigua en una altre cassola.
Posem oli a la cassola, sofregim la carn i quan sigui
rossa, la reservem . A la mateixa cassola, posem la ceba a sofregir amb els
alls laminats, al cap d’uns minuts afegim el pebrot, el tomàquet i els pèsols,
afegim el raig de vi blanc i ho deixem reduir.
Ara ja hi podem posar la carn, ho remenem, i quan el
sofregit i la carn arrenqui el vull, ja hi podem posar l’arròs, el rossegem.
Afegim l’aigua bullent i ho deixem coure uns 15/20 m. Uns 10 m abans afegim el
bolets. I quan falti 5 m per acabar la cocció, afegim una picada d’all i
julivert. Apaguem el foc i servim al 3/5m.
Dificultat: mitja
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 15m+20m
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 15m+20m