dijous, 17 d’octubre del 2013

Arròs a la cassola amb rossinyols

 
 
Ingredients:
·         Arròs bomba
·         Oli oliva
·         Sal, pebre
·         Rossinyols
·         2 tomàquets (ratllat)
·         ½ pebrot vermell
·         1 grapat de pèsols
·         1 ceba
·         3 salsitxes
·         2 aletes de pollastre
·         4 o 5 talls de costella de porc
·         2 gra all
·         Julivert
·         1 got vi blanc o vi ranci
 
Procediment:
Netegem els bolets, els tallem per la meitat.
Agafem una paella, hi posem un bon raig d’oli d’oliva, afegim els bolets. Els deixem coure uns 15minuts. Reservem
Tallem la ceba petita.  Tallem el pebrot a daus. Posem a escalfar aigua en una altre cassola.
Posem oli a la cassola, sofregim la carn i quan sigui rossa, la reservem . A la mateixa cassola, posem la ceba a sofregir amb els alls laminats, al cap d’uns minuts afegim el pebrot, el tomàquet i els pèsols, afegim el raig de vi blanc i ho deixem reduir.
Ara ja hi podem posar la carn, ho remenem, i quan el sofregit i la carn arrenqui el vull, ja hi podem posar l’arròs, el rossegem. Afegim l’aigua bullent i ho deixem coure uns 15/20 m. Uns 10 m abans afegim el bolets. I quan falti 5 m per acabar la cocció, afegim una picada d’all i julivert. Apaguem el foc i servim al 3/5m.
 
Dificultat:  mitja
Temps de preparació total:  50 m
Temps de cocció:  15m+20m