Ingredients:
* 1 pintada tallada a 1/4
* 6/8 cebes petites
* 4/6 carrotes
* 1 una fulla de llord, 1 branca farigola, oli, sal,
pebre
* 25 gr de ceps
* 8/10 patates petites
* 6 grans alls
* 3 tomàquets petits madurs
* conyac
Procediment:
Netegem les patates, les posem a coure al forn (dalt i
baix i ventilador 180ª) durant 20 m. Després reservem.
Netegem la pintada i la salpebrem.
Netegem les cebes, les tomàtes i les carrotes, i aquestes ultimes les tallem una mica.
Posem en remull els ceps amb un bon raig de caldo de
verdures (mes o menys mig got)
Agafem una cassola amb un bon raig oli d’oliva i
enrossim la pintada. La anem girant fins que quedi amb un bon color.
Ara afegim les cebes, els alls i les carrotes i ho tapem
i ho deixem coure 30 m (a mitja cocció la girem). Sempre a foc mig baix.
Ara afegim un bon raig de conyac, deixem que és begui
l’alcohol. Afegim els ceps i el caldo de verdures i la fulla de llord i ho
deixem coure 45 m més.
Ara afegim les patatesi la branca de farigola, girem
la pintada un altre cop, tapem i deixem coure 20 m.
Bona cuina i bon profit!
Per quantes persones: 5 persones
Dificultat: mitja i llarga
Temps de preparació total: 120 m
Temps de cocció:85/100 m
Ho maridem amb: Ionos. Negre. Empordalia