Ingredients:·
00 g de Sal i pebre
·
4 o 5 ceps tendres
(petits)
·
20 gr de
mantega
·
ceba
·
Got de vi
blanc (de l’Empordà) Aquest cop he fet servir un de l’Espelt
·
Oli d’oliva
·
Sal i pebre
Procediment:
Netegem els ceps, i els tallem
a lamines (1 cm aprox). Netejem la ceba i la tallem a daus.
Posem en una paella al foc amb
l’oli d’oliva, quan sigui calent hi sofregim la ceba, i després hi afegim el
ceps.
Quan els ceps hagin tret l’aigua, la deixem evaporar, afegim el vi blanc
i ho deixem reduir.
Posteriorment, hi possem la mantega i ho
lliguem tot junt, rectifiquem de sal i pebre i servim.!
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 25 m.
Temps de cocció: 15 m/18 m.
Temps de preparació total: 25 m.
Temps de cocció: 15 m/18 m.
Ha quedat bonisim.