dimarts, 12 de juny del 2012

Ceps tendres amb ceba i vi blanc (recepta del Motel Empordà)




Ingredients:·         00 g de Sal i pebre

·         4 o 5 ceps tendres (petits)
·         20 gr de mantega
·         ceba
·         Got de vi blanc (de l’Empordà) Aquest cop he fet servir un de l’Espelt
·         Oli d’oliva
·         Sal i pebre


Procediment:

Netegem els ceps, i els tallem a lamines (1 cm aprox). Netejem la ceba i la tallem a daus.

Posem en una paella al foc amb l’oli d’oliva, quan sigui calent hi sofregim la ceba, i després hi afegim el ceps.
Quan els ceps hagin tret l’aigua, la deixem evaporar, afegim el vi blanc i ho deixem reduir.
Posteriorment, hi possem la mantega i ho lliguem tot junt, rectifiquem de sal i pebre i servim.!

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total: 25 m.
Temps de cocció: 15 m/18 m.
Ha quedat bonisim.
Si en voleu la recepta original del Motel, cliqueu aqui: