Ingredients:
·
Carn picada
de porc
·
Carn picada
de vedella
·
Sal, pebre
·
Alls,
julivert
·
1 ou
·
Ceba cruixent
·
Pa ratllat
Procediment:
Per fer les hamburgueses de
mandonguilla: Barregem amb les mans la carn picada de vedella i la de porc, afegim
un ou, all i julivert i una mica de pa ratllat. Quan ho tenim ben barrejant, en
fem boletes. I després amb l’ajuda d’un got les aplanem.
Per les hamburgueses de ceba:
barregem amb les mans la carn picada i afegir una mica de ceba cruixent. (recepta:Ceba cruixent)
Ho posem a coure a la brasa
fins que quedi cuit al gust. Podem afegir-hi una mica de patates fregides,
enciam, verdures ... Bona cuina.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 15m
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 15m