dijous, 27 de juny del 2013

Mini hamburgueses de carn de pilotilla i hamburgueses de ceba


Ingredients:

·         Carn picada de porc
·         Carn picada de vedella
·         Sal, pebre
·         Alls, julivert
·         1 ou
·         Ceba cruixent
·         Pa ratllat

 

Procediment:

Per fer les hamburgueses de mandonguilla:  Barregem amb les mans  la carn picada de vedella i la de porc, afegim un ou, all i julivert i una mica de pa ratllat. Quan ho tenim ben barrejant, en fem boletes. I després amb l’ajuda d’un got les aplanem.
Per les hamburgueses de ceba: barregem amb les mans la carn picada i afegir una mica de ceba cruixent. (recepta:Ceba cruixent)
Ho posem a coure a la brasa fins que quedi cuit al gust. Podem afegir-hi una mica de patates fregides, enciam, verdures ... Bona cuina. 

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  20 m
Temps de cocció:  15m