Ingredients:
* Nyoquis de patata (si els sabeu fer, segur que encara quedarà millor el plat)
* ½ pot de tomàquet en conserva cassola (de la Sogra)
* 12/16 olives negres laminades
* 2 alls
* 1 ceba
* oli, sal
* alfàbrega
Procediment:
Bulliu els nyoquis segons marqui el fabricant, normalment un cop bulli l’aigua (amb un pols de sal), hi podeu afegir-hi el nyoquis i quan ja surin a la superfície, vol dir que ja son cuits. Escorre i reservar.
Tallem la ceba i l’all ben petit. Agafem una paella i posem a coure amb un bon raig d’oli d’oliva, quan ja és ros, podem afegir-hi el tomàquet, posem a punt de sal i deixem que cogui a foc lent uns 15/20 m, quan falti uns 5 minuts podem afegir-hi les olives. Remenem i deixem coure 5 minuts més.
Ara ja podem servir, posem els nyoquis en un plat, damunt la salsa i amb un pols d’alfàbrega. Salut i bon profit.
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 8 m + 40 m
Ho maridem amb: 3 Finques Negre.