Calamarsons
Paella mixta
Costelles de xai
Bacallà de la casa
Can Cassoletes
c/ Relliquer s/n
Espolla
Cal reservar. Tel: 972563368
Tipus de cuina:
Cuina de peix, marisc, platillos i remenats.
Xef:
En Pere i la Fina, amb més de 30 anys d’experiència,
abans amb un restaurant a Llançà anomenat: Can Manel, ara Can Cassoletes desde
2006.
Local: Rústic, acollidor i familiar.
Producte: Peix i marisc fresc, de bona relació
qualitat preu. Un bons cargols amb cansalada. I diuen una molt bona "bouillabaisse"
Tracte: Proper i familiar, sense retencions.
Especialitat: “Bouillabaisse” i peix i marisc.
Detalls a tenir en compte: Plats abundats i de
qualitat. Si voleu tastar una “Bouillabaisse”, que
diuen que és un dels millors llocs per tastar-la, cal que en feu reserva.
Preu mig: 35 €,
en cas de la Bouillabaisse, cal sumar-hi 40 € més per cap.