dimarts, 17 de gener del 2023

VERMUT A COVICA - MASARAC

COVICA EMPORDÀ

C/ Sant Climent s/n - MASARAC

TEL: 972545058

Obert tots els dies de la Setmana:

de dilluns a divendres de de 9h a 19h

dissabte i diumenge de 9h a 14h


Avui hem pogut gaudir d'una bona petita experiència gastronòmica. 

Un bon regal d'uns bons amics: un bon vermut a la terrassa de Covica.


Son un agroceller i distribuïdora de vins, caves i olis ubicada al bell mig de l’Alt Empordà.

Le seves arrels van néixer fa tres generacions. L’avi Joanet, masover d’una gran finca vitivinícola ubicada a Peralada, va patir una lesió a l’esquena que el va obligar a deixar la seva activitat a la vinya i a centrar-se en les tasques del celler i la distribució. Més tard, el seu fill Joan va continuar amb la distribució de raïms per passar finalment al repartiment de most i vins a granel.

L’any 2000, van construir el celler on actualment hi ha Covica. Aquí, a part de distribuir vins, caves i olis, també van incorporar un agroceller per donar servei als particulars que ho desitgessin.

Finalment, l’any 2016, es va incorporar la tercera generació, en Xavi Agustí. En aquest moment, es va dur a terme una àmplia renovació de les instal·lacions amb la intenció d’oferir més productes i facilitats als nostres clients, així com una bona oferta d’enoturisme.


Dit això, no dubteu en visitar les seves instal.lacions i o fer una ullada a la seva web, podeu gaudir d'unes experiències magnifiques. Instal.lacions impecables i facil aparcament.


Tot el personal és molt atent en tot moment i uns bons productes i  de bona qualitat a un bon preu.


https://www.covicaemporda.com/ca/agroceller-cooperativa-vins-caves-emporda