Ingredients:
- 85gr atmelles ha d'esser atmelles picades, pero aquest cop ho he fet amb laminades
- 85gr sucre moreno
- 125gr de mel
- 200gr farina
- 175gr mantega
- 3 ous
- 1 cullarada de llevat royal
Preparar la massa, barrejar la farina amb el llevat, i deixar reposar. Després un en un anem afegim: la mantega desfeta (microones 1 o 2 minuts), 85 gr de mel, el sucre, les atmelles, el iogurt, 1 ous i 2 yemes (guardem les clares per més tard). Ho barregem bé. Mentres escalfem el forn a 180º
Afagem les clares i les muntem a punt de neu i les anem afegint a la massa. Agefem un motllo hi posem la massa. Ho posem al forn 55 minuts i dp el trèiem un moment per posar una mica de mel al damunt amb les atmelles i ho posem 5 minuts més. (cal posar el forn al principi dalt i abaix i dp a sota només)