Ingredients:
* Quinoa
* Tomàquets secs en conserva d’oli
* 1 ceba
* ½ pebrot vermell - 1/2 pebrot groc
* ½ porro
* xampinyons en conserva
* oli, sal
Procediment:
Bullim la quinoa segons la marca. Reservem.
Tallem a làmines la ceba, el porro, el pebrot i els tomàquets en conserva.
Fregim els xampinyons i els reservem.
Ara fregim la ceba, el porro i el pebrot. Posem a punt de sal i deixem coure uns 15 m. Ara ja podem afegir-hi el tomàquet sec. Deixem coure 5 m i afegim els xampinyons. Un cop cuit, ja podem col.locar en un plat la quinoa i per damunt la salsa.
Bona cuina.
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 10 m + 35 m
Ho maridem amb: Negre de Negres 2017.