dilluns, 28 d’octubre del 2019

Quinoa amb verdures i tomàquets secs



Ingredients:


* Quinoa
* Tomàquets secs en conserva d’oli
* 1 ceba
* ½ pebrot vermell - 1/2 pebrot groc
* ½ porro
* xampinyons en conserva
* oli, sal





Procediment:


Bullim la quinoa segons la marca. Reservem.

Tallem a làmines la ceba, el porro, el pebrot i els tomàquets en conserva.

Fregim els xampinyons i els reservem.

Ara fregim la ceba, el porro i el pebrot. Posem a punt de sal i deixem coure uns 15 m. Ara ja podem afegir-hi el tomàquet sec. Deixem coure 5 m i afegim els xampinyons. Un cop cuit, ja podem col.locar en un plat la quinoa i per damunt la salsa.

Bona cuina.





Per quantes persones: 2 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  50 m
Temps de cocció: 10 m + 35 m




Ho maridem amb: Negre de Negres 2017.