Formatges, vins, pans artesanals i brioixeria, punch, limequats, mel, sucs de fruita, vinagres, aperitius i... l'USAP! Un esdeveniment transfronterer per als amants de la gastronomia i per als amants del rugbi...
Per als professionals de la restauració, distribuïdors i comerços, esteu convidats a la master class gratuïta a les 18 h del dia 25 a l'Escola d'Hostaleria Alt Empordà (Figueres). Alguns expositors faran la presentació dels seus millors productes (concepció, elaboració, usos a la cuina, etc.) que podreu descobrir dissabte i diumenge amb les activitats que tenim programades amb l'Escola d'Hostaleria.
No hi falteu!
Per als professionals de la restauració, distribuïdors i comerços, esteu convidats a la master class gratuïta a les 18 h del dia 25 a l'Escola d'Hostaleria Alt Empordà (Figueres). Alguns expositors faran la presentació dels seus millors productes (concepció, elaboració, usos a la cuina, etc.) que podreu descobrir dissabte i diumenge amb les activitats que tenim programades amb l'Escola d'Hostaleria.
No hi falteu!
Per a inscripcions a la master class, envieu un correu a info@franstage.com