dilluns, 23 de gener del 2017

CARXOFES A LA BRASA -



Ingredients:

·         8 Carxofes
·         Sal
·         Pebre
·         Oli
·         Vinagre 

 

Procediment:

Tallem la cua de les carxofes i si fa falta en trèiem alguna fulla. Si ja tenim una bona brasa a punt ja les podem posar a coure, com veureu jo no he necessitat graelles, ja que la llar de foc te espai per poder-les posar a prop de la brasa. Les deixem coure uns 20 minuts i ara les girem per coure del altre costat uns 20 m més. Depenent de la mida trigaran més o menys. Si voleu també hi podeu posar un punt de sal al damunt, però jo he decidit posar-ho després a l’hora de menjar-les.
He aprofitat per fer-hi unes bones torrades.
En un petit vol hi podem fer una petita vinagreta per sucar-hi les fulles de les carxofes ( sal, pebre, vinagre i oli).

I ara ja les podem servir!!

Cuina sana, fàcil i natural.  

Per quantes persones: 4 persones

Dificultat:  fàcils
Temps de preparació total: 65 m
Temps de cocció:  60 m
 

Avui toca sa, i ho acompanyem d’una mica d’aigua natural Sant Aniol.