Meravelles - Sota els Angels.
Tastets
Verat fumat, enciam i olives negres
Guisat de llenties amb xoriço
Peix de costa amb mongetes verdes i alga
Pastanaga rostida amb pesto d’agrella i albercoc
Xai, raves i raifort
Maduixa i mimosa
Xocolata guanaja, sarraí i caramel
Aquí us deixo alguns dels plats que hem pogut degustar. Tot i que el menu complet era el del TAST:
SNACKS
– Cogombre i xocolata blanca– Guisat de llenties amb xoriço
– Careta de porc fregida amb mole català
– Mossegada de bacallà i liliàcia
– Verat fumat, enciam i olives negres
– Textures de col lombarda i pipes
PLATS
– Pastanaga rostida amb pesto d’agrella i albercoc
– Quinoa real amb pollastre de pagès i tomàquet encurtit
– Peix de costa amb mongetes verdes i alga
– Xai, raves i raifort
– Maduixa i mimosa
– Xocolata guanaja, sarraí i caramel
– Dolços pel cafè
– Pastanaga rostida amb pesto d’agrella i albercoc
– Quinoa real amb pollastre de pagès i tomàquet encurtit
– Peix de costa amb mongetes verdes i alga
– Xai, raves i raifort
– Maduixa i mimosa
– Xocolata guanaja, sarraí i caramel
– Dolços pel cafè
Servei de pa fet a casa
Preu 66.00 €
Preu 66.00 €
Direcció:
Dirigit per la família
Fradera-Gumà i recolzats per un jove equip de professionals. Amb més de 22 anys
d’antiguitat. Cap de Sala : Neus Fradera (un 10)
Xef: Victor Torres des de 2018. (incorporació el 2016). Segueixen
amb l’estrella Michelin.
Local: Un espai senzill i sobri, elegant i
acollidor, que dóna tot el protagonisme als plats servits. Està composat per
dos espais separats on es combinen taules de diferents. (Edifici crec que és
del 1871). Envoltat d’un encantador jardí.
Producte: Fresc, de proximitat, de qualitat.
Tracte: És nota que els propietaris porten la batuta, però és d’agrair
el seu “saboir fair” fer, on deixen que els joves els guiïn en les noves trajectòries
de la cuina.
Detalls
a tenir en compte: Podeu escollir entre el menú
del tast, el gastronòmic o be a la carta.
Preu
mig: 85 E p.p.
Què
fan que vulgui tornar-hi?: la calidesa del lloc, la qualitat del
producte, el tracte professional dels seus propietaris i treballadors i sobretot
descobrir més vins de la seva llarga carta.