Ingredients:
·
500 gr Calamars
·
Farina
·
Un raig de cervesa
·
Sal
·
Colorant
·
Oli oliva
Procediment:
Netegem els calamars i els trèiem
la pell, els tallem a anelles i que no siguin gaire gruixudes.
Per una altre banda fem la pasta
dels calamars; en un bol barregem la farina, el colorant, sal i un bon raig de cervesa.
Ha de quedar una pasta semilíquida.
Enfarinem les anelles del
calamar, i després les passem per la pasta i ja ho posem a coure directament a
la paella amb oli oliva. N’hi ha d’haver força d’oli, perquè els calamars
coguin regularment.
Quan els trèiem els posem
directament damunt un paper i servim rapidament
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 10/15m
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 10/15m
Vi triat per acompanyar: Perro
Verde, Verdejo