Ingredients:
·
2 Guatlles
netes i obertes
·
Sal, oli,
pebre
·
1 ceba
·
1 pebrot
vermell
·
1 branca d’àpit
·
2 grans all
·
Oli oliva
·
1 got vi
blanc
·
10 olives
·
1 got aigua
Procediment:
Pela i pica la ceba i ells
alls. Neteja les guatlles i les partim. En una cassola amb oli d’oliva enrossim
les guatlles. Un cop rosses, les reservem.
Tallem a daus el pebrot.
Al mateix oli que hem enrossit
les guatlles, hi posem la ceba a coure uns 10 minuts, afegim els alls i el
pebrot i ho sofregim 2 minuts. Afegim l’àpit.
Afegim les guatlles, hi posem el vi blanc i deixem que és redueixi una mica.
Afegim un got d’aigua, tapem i
posem a coure uns 40 minuts més a foc lent. Quan falgui 10 minuts per acabar,
afegir-hi les olives. Deixem coure i servim.
Per acompanyar, he posat una mica de patates fregides amb fines herbes i ou de reig.
Per acompanyar, he posat una mica de patates fregides amb fines herbes i ou de reig.
(si volem que quedi com un
escabetx, ho posem 24h a la nevera i després servim a temperatura ambient).
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 50 m
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 50 m