Ingredients:
Filet de wagyu 250 g
1 cullerada de tabasco
Sal gruixuda
Un rovell d’ou
Ceba
Cogombres petits
Mostassa - Maionesa
Oli oliva
Una cullerada de ketxup
Tàperes
pebre
Procediment:
La carn de wagyu, és una raça originaria del Japó, de
les millors races, és molt apreciada pel seu sabor, tendresa i la seva textura sucosa
, forma part dels tipus de carn “gourmet”.
Sabeu que soc molt fan dels steak tàrtar i aquest cop he volgut provar de fer amb filet
de wagyu. Sorprenent i deliciós.
Com sempre, el Carles ha aconseguit amb un bon ganivet
fer uns daus petits increïbles d’aquest filet. Ho reservem.
Ara tallem les tàperes, els cogombres i la ceba ben
petita.
Disposo en un bol la carn, afegeixo la ceba, les tapetes
i els cogombrets , ho remeno. Poso també un bon raig d’oli d’oliva, un bon pols
de sal i de pebre (posteriorment el tastarem i el posarem “mes a punt”), ara també
hi afegeixo el rovell d’ou, ho remeno i faig que quedi una bona textura.
Seguim, ara toca afegir-hi una mica de tabasco (sé que
és molt comercial, però ara mateix no tenia cal altre salsa picant), una culleradeta
de ketxup, i una de mostassa. Ja podem anar barrejant i tastar.
Per quantes persones: 3
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15/20 m
Temps de cocció: 0
Ho maridem amb: Inici. Negre. Priorat