dilluns, 12 d’agost del 2019

STEAK TARTAR versió V - de Wagyu











Ingredients:

  •         Filet de wagyu 250 g
  •          1 cullerada de tabasco
  •          Sal gruixuda
  •          Un rovell d’ou
  •          Ceba
  •          Cogombres petits
  •          Mostassa - Maionesa
  •          Oli oliva
  •          Una cullerada de ketxup
  •          Tàperes
  •          pebre



Procediment:

La carn de wagyu, és una raça originaria del Japó, de les millors races, és molt apreciada pel seu sabor, tendresa i la seva textura sucosa , forma part dels tipus de carn “gourmet”.

Sabeu que soc molt fan dels steak tàrtar  i aquest cop he volgut provar de fer amb filet de wagyu. Sorprenent i deliciós.

Com sempre, el Carles ha aconseguit amb un bon ganivet fer uns daus petits increïbles d’aquest filet. Ho reservem.
Ara tallem les tàperes, els cogombres i la ceba ben petita.
Disposo en un bol la carn, afegeixo la ceba, les tapetes i els cogombrets , ho remeno. Poso també un bon raig d’oli d’oliva, un bon pols de sal i de pebre (posteriorment el tastarem i el posarem “mes a punt”), ara també hi afegeixo el rovell d’ou, ho remeno i faig que quedi una bona textura.
Seguim, ara toca afegir-hi una mica de tabasco (sé que és molt comercial, però ara mateix no tenia cal altre salsa picant), una culleradeta de ketxup, i una de mostassa. Ja podem anar barrejant i tastar.


Per quantes persones: 3
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total: 15/20 m
Temps de cocció: 0


Ho maridem amb: Inici. Negre. Priorat