Tast d'olis
Les Taules
El pa amb tomàquet que fa el Pau amb Farina eco
Carpaccio de gambes
Anxoves
Hamburguesa Agnus
Daus de llom de ren
Sopa de vainilla amb cremós de regalis
Mousse de xocolata blanca amb crema de menta
KORPILOMBOLO
Camí Ample , 40
17130 L'Escala
Tel 972 77 32 95
Korpilombo és un petit i acollidor restaurant, situat
entremig dels carrerons del poble de l’escala que vam descobrir gràcies a l’Anna
Maria B. Amb només 8 taules, quan hi entres ja et sens especial.
El porten l’Annette i el Pau, ni una sola persona més.
L’Anette et be a rebre amb un tres i no res amb un
simpatia entranyable. Entre ella i el Pau (que no para a la cuina) els 2 sols fan rutllar-ho d’allò més bé.
Han creat una carta de tapes o mitges racions excel·lents.
Depenent la gana que tinguem pots escollir-ne 2, 3 4 o fins i tot 5. Els productes
dels millors i de proximitat i el pa que també se’l fan ells amb farines ecològiques
. Us puc dir que ens vam quedar amb ganes de més. Cal que proveu el foie, la
pasta amb calamars, el carpaccio de gambes, l’hamburguesa Agnus de Nebrasca, i
sobretot de postres: la sopa de vainilla amb cremós de regalis.
Fa temps que no trobàvem un restaurant així, si aneu a
l’escala no dubteu en entrar-hi. Cal que en feu reserva, quasi sempre és ple.
Ah... a veure si podeu aconseguir provar el licor de regalis que fa l’Annette.
Gràcies! Tornem en breu a provar els plats que ens
falten.