Ingredients:
* Rovellons/pinetells tipus boto o un pel més grans
* sal, pebre
* oli i vinagre
Procediment:
Netegeu els rovellons, talleu
una part del peu i si son grans els partiu per la meitat.
Poseu-los a coure amb un bon raig d’oli d’oliva a foc mig
alegre, amb sal i pebre i quan ja quasi no els quedi aigua/suc, tanqueu i deixeu
refredar.
Poseu-los en pots de vidre coberts amb la barreja d'oli i
vinagre, un pols de sal i pebre negre molt al gust. Si voleu hi podeu afegir
alguna herba aromàtica.
Al cap d'uns quinze dies ja es poden menjar, ja que tant el vinagre
com el pebre els confiten aviat. No obstant, es poden conservar tot un any, en un
lloc fresc.(SON UNA DELICIA)
Serviu-los, escorrent-los una mica, com a aperitiu. La gelatina
que fan,és normal.
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 45m
Temps de cocció: 20/25m
Ho maridem amb: Vermut de l’empordà!