INGREDIENTS:
- 2 LLAUNES DE PEBROTS DEL PIQUILLO
- 1 CEBA
- TOMAQUET TRITURAT
- FORMATGE (MILLOR EMMENTAL)
- GOT DE VI BLANC
- SAL
- OLI
- POT CREMA DE LLET
- FORMATGE RATLLAT
Procediment:
Tallem el formatge amb tires mes o menys de 4cms x 15cms aprox
Agafarem el pebrots del piquillo i els emplenem amb formatge.
Agafarem el pebrots del piquillo i els emplenem amb formatge.
Enfarinarem el pebrots i els sofregim una mica. Un cop sofregits, els treiem i amb l'oli que hi queda a la paella hi sofregim la ceba, i un cop rossa, li afegim el tomàquet triturat, un polsim de sal i si fa falta un de sucre, posteriorment hi afegim el vi.
Ho posem en un recipient que pugui anar al forn, primer la salsa i després hi posem els pebrots al damunt, tambe hi afegim un pot de crema de llet i una mica de formatge ratllat.
Ho fem coure uns 15/20 minuts i ja està bona cuina !!