Ingredients:
·
Arròs bomba
·
Sal, oli
·
½ pot de
crema de llet
·
½ carbassó
·
1 ceba
·
½ pebrot
vermell
·
1 carrota
·
1 branca àpit
·
Caldo de
verdures
·
Parmesà
·
1 got de vi
blanc
Procediment:
Netegem i tallem totes les
verdures a daus petits.
Posem el caldo de verdures a
escalfar, i quan sigui calent apaguem el foc i reservem.
En un Wook sofregim totes les
verdures amb un bon raig d’oli d’oliva i la ceba. Quan ja hagi agafat un bon
color, afegim l’arròs. Remenem bé fins que és torni casi transparent, afegim el
raig de vi. Posem al punt de sal. Quan s’hagi evaporat l’alcohol, anem abocant
el caldo de mica en mica quan és quedi casi sec, remenem , deixem coure i anem afegint
el caldo quan faci falta, ho deixem coure un 12 m, ara hi afegim la crema de
llet i el parmesà, remenem, deixem coure 3 minuts més. Apaguem el foc. Deixem
reposar 2 o 3 minuts i ja podem servir.
Per quantes persones: 2 P
Dificultat: Mitja
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 15 m + 15 m
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 15 m + 15 m