Ingredients:
·
3 tomàquets
secs
·
Oli, sal
·
1 all
·
1 carbassó
·
Pinyons
·
Espagueti
·
Crema de llet
Procediment:
Posem a coure els espaguetis,
segons el fabricant. Un cop cuit ho posem a escorre i reservem.
Posem en remull els tomàquets
secs (amb una mica d’aigua)
Tallem a daus el carbassó, el
fregim en una paella amb un gra d’all a làmines. Un cop sigui cuit, ho deixem
refredar, ho passem per la batedora
(nomes una mica triturat).
Tallem a tires els tomàquets. Agafem
una paella, hi posem els tomàquets i els pinyons, ho sofregim una mica i
aboquem el carbassó triturat, 2 minuts després una mica de crema de llet.
Deixem coure 5 minuts més i ja ho posem posar amb la pasta.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 45m
Temps de cocció: 10m + 15m + 8m
Temps de preparació total: 45m
Temps de cocció: 10m + 15m + 8m