Ingredients:
·
Navalles
·
Sal
·
Oli
·
Pebre
·
Julivert
Procediment:
Deixem les navalles una bona estona amb aigua i sal perquè
deixin anar la sorra. (canviar l’aigua 2 o 3 cops).
Posem una planxa al foc, quan sigui ben calenta,
afegim sal a tota la base (si és gruixuda millor), i afegim les navalles, les
deixem coure 1 minut per costat aprox.
Ja les podem servir amb un raig oli d’oliva i una mica
de pebre. També hi he afegit una mica de julivert.
Si ho acompanyem amb un bon vi blanc serà un bon
vermut o entrant.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 1h (remull) + 10 m
Temps de cocció: 2m/10m (depèn la quantitat de navalles que hi cap a la planxa).
Temps de preparació total: 1h (remull) + 10 m
Temps de cocció: 2m/10m (depèn la quantitat de navalles que hi cap a la planxa).
Vi triat per acompanyar: Palomo cojo. Blanc