dilluns, 6 de juny del 2016

Navalles planxa




Ingredients:

·         Navalles
·         Sal
·         Oli
·         Pebre
·         Julivert
 

Procediment:
Deixem les navalles una bona estona amb aigua i sal perquè deixin anar la sorra. (canviar l’aigua 2 o 3 cops).
Posem una planxa al foc, quan sigui ben calenta, afegim sal a tota la base (si és gruixuda millor), i afegim les navalles, les deixem coure 1 minut per costat aprox.
Ja les podem servir amb un raig oli d’oliva i una mica de pebre. També hi he afegit una mica de julivert.
Si ho acompanyem amb un bon vi blanc serà un bon vermut o entrant. 

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total: 1h (remull) + 10 m
Temps de cocció: 2m/10m (depèn la quantitat de navalles que hi cap a la planxa).
 

Vi triat per acompanyar: Palomo cojo. Blanc