dissabte, 11 de gener del 2014

Garotes

 
 
 
Ingredients:
·         24 garotes
 
Procediment:
Si les pesqueu vosaltres, cal que tingueu en compte que les garotes que son d’ un color vermellós o violetes són de les més bones, ja que les negres tot i tenir polpa també vermella i cremosa, els pescadors diuen que són els mascles i aquestes no tenen el exquisit coral, que és el que es denomina aparell genital de les carotes, llagostes i de les vieires. La carota és un menjar exquisit, amb gust fort i de iode.
Per obrir la carota cal agafar-la amb un guant gruixut, i clavem una punta de la tisora fins al fons de la clova i anem tallant tot voltant fins obrir-la en dos parts. Agafem la polpa vermellosa amb una cullera i ja ens ho podem menjar
 Per  4   persones.
Dificultat:  la de pescar-ne.
Temps de preparació total:  10 m
Temps de cocció:  0 m
 
Vi triat: Blanc de  blancs (Perelada)