Ingredients:
·
24 garotes
Procediment:
Si les pesqueu vosaltres, cal que tingueu
en compte que les garotes que son d’ un color vermellós o violetes són de les
més bones, ja que les negres tot i tenir polpa també vermella i cremosa, els
pescadors diuen que són els mascles i aquestes no tenen el exquisit coral, que
és el que es denomina aparell genital de les carotes, llagostes i de les
vieires. La carota és un menjar exquisit, amb gust fort i de iode.
Per obrir la carota cal agafar-la amb un
guant gruixut, i clavem una punta de la tisora fins al fons de la clova i anem
tallant tot voltant fins obrir-la en dos parts. Agafem la polpa vermellosa amb
una cullera i ja ens ho podem menjar
Dificultat: la de pescar-ne.
Temps de preparació total: 10 m
Temps de cocció: 0 m
Temps de preparació total: 10 m
Temps de cocció: 0 m
Vi triat: Blanc de blancs (Perelada)