dimecres, 28 de novembre del 2018

Macarrons amb rossinyols i carbassó




Ingredients:

·         Rossinyols
·         1 carbassó
·         1 ceba
·         Macarrons
·         Sal
·         Pebre
·         Oli oliva
·         Formatge pecorino en pols


Procediment:

Netegem els bolets i els tallem per la meitat. Els posem a fregir amb un bon raig d’oli d’oliva.
Ara tallem a mitges llunes la ceba i el carbassó ben fi.
Agafem una paella, posem un raig d’oli i afegim la ceba i el carbassó, posem a coure a foc baix, que vagi fen xup xup. Afegim un pols de sal i un pols de pebre al gust.
Quan ja casi sigui cuit ja hi podem afegir els bolets. I deixem que cogui uns 10 minuts més.
Bullim els macarrons. Escorre i afegir a la paella on hi tenim els bolets, la ceba i el carbassó. Ja podem servir. Afegim també un pols de formatge pecorino. Bona cuina!


Per quantes persones: 3 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  50 m
Temps de cocció: 15 m + 15 m + 10 m + 8 m aprox.



Ho maridem amb: 5 Finques de Peralada