Ingredients:
·
Rossinyols
·
1 carbassó
·
1 ceba
·
Macarrons
·
Sal
·
Pebre
·
Oli oliva
·
Formatge pecorino en pols
Procediment:
Netegem els bolets i els tallem per la meitat. Els
posem a fregir amb un bon raig d’oli d’oliva.
Ara tallem a mitges llunes la ceba i el carbassó ben
fi.
Agafem una paella, posem un raig d’oli i afegim la
ceba i el carbassó, posem a coure a foc baix, que vagi fen xup xup. Afegim un
pols de sal i un pols de pebre al gust.
Quan ja casi sigui cuit ja hi podem afegir els bolets.
I deixem que cogui uns 10 minuts més.
Bullim els macarrons. Escorre i afegir a la paella on
hi tenim els bolets, la ceba i el carbassó. Ja podem servir. Afegim també un
pols de formatge pecorino. Bona cuina!
Per quantes persones: 3 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 15 m + 15 m + 10 m + 8 m aprox.
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 15 m + 15 m + 10 m + 8 m aprox.
Ho maridem amb: 5 Finques de Peralada