Ingredients:
· 300 g espagueti espelta
· 1/2 gra d’all
· 50 g formatge parmesà
· 50 g avellanes
· 15 g pinyons
· 1/2 pot de tomàquet secs en conservat
· Oli oliva
· Sal
Procediment:
Triturem a la picadora l'all, el parmesà, les avellanes, els pinyons, els tomàquets i afegim una mica d’oli. Posar una mica de sal.
Bullim la pasta segons les instruccions del fabricant. Escorre i posar per damunt la salsa. També hi podem afegir una mica més de parmesà.
Si us sobra pesto, ho poseu a la nevera amb un bon raig d’oli d’oliva, i ho podreu guardar uns dies.
Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 5/8 m
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 5/8 m
Vi triat per acompanyar: L'era . Blanc