dimecres, 7 de desembre del 2016

Espaguetti d'espelta amb pesto vermell (avellanes)



Ingredients:
·         300 g espagueti espelta
·         1/2 gra d’all
·         50 g formatge parmesà
·         50 g avellanes
·         15 g pinyons
·        1/2 pot de tomàquet secs en conservat
·         Oli oliva
·         Sal

 
Procediment: 


Triturem a la picadora l'all, el parmesà, les avellanes, els pinyons,  els tomàquets  i afegim una mica d’oli. Posar una mica de sal.
Bullim la pasta segons les instruccions del fabricant. Escorre i posar per damunt la salsa. També hi podem afegir una mica més de parmesà.
Si us sobra pesto, ho poseu a la nevera amb un bon raig d’oli d’oliva, i ho podreu guardar uns dies. 


Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 5/8 m


Vi triat per acompanyar:  L'era . Blanc