dilluns, 17 de març del 2014

Mini sandvitxos de salmó i formatge amb cibulet


Ingredients:

·         50 gr salmó
·          6 llesques de pa alemany amb cereals
·         15 grs brots tendres
·         Sal, pebre, oli oliva
·         Cibulet
·         ½ ceba vermella
·         Formatge Philadelphia un pot
 

Procediment:

En un vol barregem el formatge, el cibulet, un raig oli i una mica de sal i pebre.
Pelem la ceba i la tallem a daus molt petits.
Netegem els brots tendres.
Tallem el pa, que quedin uns quadrats d’uns 3 cm x 3 cm. Untem els talls de pa amb la base de formatge, posem una mica de ceba, afegim els brots i al damunt un tall de salmó i tapem amb un altre tall de pa. 

Per 4 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  15 m
Temps de cocció:  0 m


Vi triat per acompanyar: Cava Gramona