diumenge, 24 de novembre del 2013

Galets farcits de verdures amb crema de pebrots



Ingredients:

·         1 fulla api
·         1 ceba
·         1 tomata
·         1 carbassó
·         1 albergínia
·         2 carrotes
·         1 pebrot verd
·         Sal, oli, pebre
·         Galets
·         Pebrots vermells cuits a la brasa
·         Crema de llet

 
Procediment:

Bullim la pasta segons indicacions del fabricant, escorre i reservar.
Netegem les verdures i les tallem totes a daus ben petits. Les posem a fregir amb un bon raig d’oli d’oliva. Posem a punt de sal i una mica de pebre. Remenem i apaguem el foc. 

Agafem els pebrots, els passem una mica per la paella amb oli d’oliva, afegim la crema de llet, una mica de sal i una mica de pebre, remenem i apaguem el foc. Ho passem pel turmix fins que quedi una crema suau sense grumolls. Ho tornem a col·locar a la paella  que es mantingui calent.
Agafem la pasta i l’anem omplim amb la verdura, ho col·loquem en plats, i per damunt hi posem la salsa calenta. 

Dificultat:  mitja
Temps de preparació total:  70 m
Temps de cocció:  14m + 25 m  + 10/15 m