Ingredients:
·
1 fulla api
·
1 ceba
·
1 tomata
·
1 carbassó
·
1 albergínia
·
2 carrotes
·
1 pebrot verd
·
Sal, oli, pebre
·
Galets
·
Pebrots vermells cuits a la
brasa
·
Crema de llet
Procediment:
Bullim la pasta segons indicacions del
fabricant, escorre i reservar.
Netegem les verdures i les tallem totes a
daus ben petits. Les posem a fregir amb un bon raig d’oli d’oliva. Posem a punt de sal i
una mica de pebre. Remenem i apaguem el foc.
Agafem els pebrots, els passem una mica
per la paella amb oli d’oliva, afegim la crema de llet, una mica de sal i una
mica de pebre, remenem i apaguem el foc. Ho passem pel turmix fins que quedi
una crema suau sense grumolls. Ho tornem a col·locar a la paella que es mantingui calent.
Agafem la pasta i l’anem omplim amb la
verdura, ho col·loquem en plats, i per damunt hi posem la salsa calenta.
Dificultat: mitja
Temps de preparació total: 70 m
Temps de cocció: 14m + 25 m + 10/15 m
Temps de preparació total: 70 m
Temps de cocció: 14m + 25 m + 10/15 m