Ingredients:
·
2 tomàquets
·
500 gr arròs
bomba
·
Sal, pebre,
oli
·
1 pebrot verd
·
8 escamarlans
·
10 musclos
·
3 alls
·
1 sèpia neta
i tallada a daus
Procediment:
Agafem la cassola, hi posem
oli d’oliva i afegim la sèpia i la sofregim. (No la retirem de la cassola)Un
cop sigui rossa, hi afegim els alls tallats a làmines i el pebrot, remenem.
Ratllem els tomàquets, els afegim a la cocció i ho deixem coure uns 20 minuts
fins que quedi una bona textura. (si fa falta ho podem deixar 1o 2h, fins l’hora
de dinar).
Posem a escalfar el fumet en
una olla a part.
Afegim l’arròs a la cassola,
ho deixem rossejar una mica, i als 2 minuts hi aboquem el fumet calent. Ho
deixem coure 15 minuts a foc mig. Si voleu no cal tapar-ho.
5 minuts abans de la cocció,
afegim els escamarlans i els musclos (seguin les indicacions de la Pilar de l’Eder,
no els pas fregit abans) . I ha quedat molt bo.
Si voleu s’hi poden afegir
pèsols, gambes, rossellones...
Dificultat: mitja
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 30 + 15 m
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 30 + 15 m