dimecres, 24 d’agost del 2011

Restaurant els Pescadors de Llançà

Amanida formatge de cabra (bona)

(setrills buits...)

Escamarlants (bons però molt i molt petits)

Les cartes, on no t'adones que cal seure en llocs diferents...

(el ticket amb els preus... les tapes eren tapes, no plats...)


M'havien parlat molt i molt bé del restaurant, feia dies que en tenia moltes ganes, i anava disposada a degustar un bon menjar
Primerament ens mirem la carta que hi ha posada fora al restaurant: carta de tapes, carta de plats, fa molt bona pinta (en cap moment detectes que si tries una cosa cal seure en un lloc i si tries un altre cap seure en un altre)
Al entrar (no hi havia molta gent al restaurant) eren les 14h15 i ens diuen: "hola teneis reserva?" i vam dir no.. " vale, pues aquí o allí" i jo li dic on? a on toca el sol? "no sino allí" (en cap moment sense acompanyar-nos al lloc )
Finalment ens seiem en una taula, ens porten dos copes de cava i ens donen les cartes, Peró només hi ha un tipus de carta a més no molt extensa. Li diem a la cambrera, que fora hem vist més cartes, i ens diu: "eso son tapas y hay que sentar alli..".. ah ningú ens ha avisat, bé per tal de fer-ho més curt, ens va deixar seure allà, però quan va passar el encarregat ens diu ... no no per tapes heu d'anar allà.. total aixecat i seu a un altre lloc, la copa de cava ja no val... mengem, triem les tapes... i us podria diu un munt de coses per les quals no hem sento satisfeta d'haver pagat 73 e: una botella de vi i 5 tapes per 2 persones.. sense postre,sense café... , sense bona atenció ni tan sols del encarregat, sense oli als setrills, sense amabilitat, i només de les tapes que varem degustar, els salven  "les cigalitas" (no hi havia carta en catala), a també s'em oblidava, com que no tenien vi "espelt mareny" que vaig triar a la carta, em porten un sumaroca " es lo mismo"... be.. doncs aquí queda (tapes triades: braves (minis), escalivada (mini), amanida (bona), bikini de tòfona (pensàvem que era una altre cosa.. pel preu), escamarlanets (molt i molt bons)

El lavabo de minusvàlids, ple de lampares i utensilis, impossible que ningú els fes servir.
Dir també, que les 3 taules on hi havia gent a fora "part de tapes", una taula de 10 també va marxar descontenta. A la part de dins s'observava un altre tracte.

Lloc molt ben situat, net i agradable, llastima de les coses abans esmentades

Reflexions d'un bon comensal


Em plantejo l'opció de també esmentar els restaurants que no son de qualitat, o que un no és tractat com s'ho mereix o tal com reflecteix el preu.
Arribat al punt que sempre poso el que penso, sense ofendre a ningú, i pensant que tot negoci té un responsable i que om paga perquè sigui ben atès, a partir d'ara també exposaré les queixes dels llocs on no he menjat bé o no he sigut ben atès, sense cap anim d'ofendre a ningú plantejaré les meves observacions.

Gràcies!