Ingredients:
·
Quinoa
·
1 llauna Tonyina en conserva
·
¼ pebrot vermell
·
3 talls de tomàquet sec en
conserva
·
1 cogombre petit
·
formatge
·
Oli
·
Sal
·
Pebre
·
Vinagre de modena
·
Llavors
Procediment:
Per cuinar-la, renteu-la primer
amb cura i poseu-la a bullir durant uns 30
minuts amb tres parts d’aigua per una de quinoa, amb una punta
de sal i amb la cassola tapada. Bullint-la menys estona també us la podeu
menjar (per exemple, dues parts d’aigua per una de quinoa durant vint
minuts) però amb els cereals és millor fer una bona cocció per
assegurar-nos una bona digestió . Reservem.
Tallem tots els ingredients a
daus, ho posem dins ho vol i ho remenem bé, ja podem servir. I si en sobre ho
podeu servar 2 dies a la nevera.
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 20 m / 30 m
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 20 m / 30 m
Vi triat per acompanyar: Cigonyes blanc 2015.