Ingredients:
·
300 g Quinoa
·
Tall de bròquil
·
2 carrotes
·
1 ceba
·
½ pebrot vermell
·
½ carbassó
·
Oli oliva
·
Soja
·
Curri
·
sal
Procediment:
Netegem la quinoa i la posem a coure amb força aigua a
foc mig durant 14 minuts.Tallem les verdures a daus.
En el Wook afegim un bon raig d’oli d’oliva, posem a
coure les verdures. Posem a punt de sal. I ara hi afegim una mica de soja
liquida.
Escorre la quinoa i ja la podem afegir al Wook, coure
2 minuts més , afegim un pols de curri i remenem i ja podem servir.
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 15 m + 15 m
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 15 m + 15 m
Vi triat per acompanyar: Cune Reserva 2012.
·
Per saber si la quinoa està cuita,
comprovem que el gra és torna transparent i s’obre.