dilluns, 28 de novembre del 2022

ORECCHIETTE a la calabrese


 



Ingredients:


·         Alfabrega
·         Oli oliva
·         Sal, aigua
·         pinyons
·         orecchiette
·         Tomàquets secs
·         Ceba laminada
·         vinagre balsàmic
·         Alfàbrega



Procediment:
Laminem la ceba,
Agafen una paella amb un bon raig d'oli d'oliva i possem a coure un 15m, quan ja sigui rossa ja podem afegir un bon raig de vinagre balsàmic. Anem remenant.
Tallem els tomàquets secs a talls i ja ho podem afegir. Posem un pols de d'alfabrega, remenem i deixem coure a foc baix 15m més.
Posem a bullir la pasta, un cop cuita. la posem a escorre i ja ho podem servir amb la salsa. Hi afegim una mica de pinyons i si volem un pols de parmesà-

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  50 m
Temps de cocció: 30/40m  + 10 m pasta