Ingredients:
·
Pebrots vermells/verds
·
Sal
·
Oli
·
alls
Procediment:
Avui he recuperat aquesta recepta senzilla de l’avia
remei, quins records. Escalivem el pebrot a la brasa, deixem que es refredi una
mica i li trèiem la pell i les llavors de dins. Ara el tallem a tires.
Agafem una paella, amb un bon raig d’oli d’oliva,
afegim el pebrot i 2 grans d’alls (dins la mesura que ens agradi podem posar-ne
més o menys ), deixem que sofregeixi una mica, posem a punt de sal i ja podem retirar i servir.
Fàcil i senzill.
Per quantes persones: 3 persones
Dificultat: fàcils
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 30 + 10 m
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 30 + 10 m
Ho maridem amb: Aquest cop ens be de gust una bona cervesa
Estrella Damm