dijous, 8 de setembre del 2016

Wok de noodles i verdures i anacards

 
Ingredients:
·         50 g anacards
·         Noodles (fideus orientals, aquest cop d’arròs)
·         ½ pebrot vermell
·         1 carbassó
·         1 albergínia tendra
·         1 ceba mitjana
·         3 carrotes
·         Oli oliva
·         Sal
·         Soja 
 
Procediment:
Netegem les verdures i les tallem a daus.
Primer dauren el anacards (naturals) en un wok amb un bon raig oli d’oliva i els reservem.
Posem aigua a bullir i un cop bulli hi afegim els noodles, ja veureu que en 10 m ja seran cuits, un cop cuits els passem per aigua i reservem.
Ara posem totes les verdures a coure, posem un pols de sal. Ara ja hi podem afegir un bon raig de salsa de soja (aquest cop he fet servir la kikkoman). Remenem i ara afegim els fideus. Saltegem 2 minuts i ja podem servir, un cop al plat hi posem els anacards damunt.  
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 15m + 10 m + 5m
 
Vi triat per acompanyar:  Aigua de Vilajuïga