Ingredients:
·
50 g anacards
·
Noodles (fideus orientals, aquest
cop d’arròs)
·
½ pebrot vermell
·
1 carbassó
·
1 albergínia tendra
·
1 ceba mitjana
·
3 carrotes
·
Oli oliva
·
Sal
·
Soja
Procediment:
Netegem les verdures i les tallem a daus.
Primer dauren el anacards (naturals) en un wok amb un
bon raig oli d’oliva i els reservem.
Posem aigua a bullir i un cop bulli hi afegim els
noodles, ja veureu que en 10 m ja seran cuits, un cop cuits els passem per
aigua i reservem.
Ara posem totes les verdures a coure, posem un pols de
sal. Ara ja hi podem afegir un bon raig de salsa de soja (aquest cop he fet
servir la kikkoman). Remenem i ara afegim els fideus. Saltegem 2 minuts i ja
podem servir, un cop al plat hi posem els anacards damunt.
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 15m + 10 m + 5m
Temps de preparació total: 30 m
Temps de cocció: 15m + 10 m + 5m
Vi triat per acompanyar: Aigua de Vilajuïga